Voor 16:00 uur besteld. Vandaag verzonden
Hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten
Gratis bezorging vanaf € 39,00
MULTIVITAMINE
0

Tijdelijk gratis waterfles bij bestellingen vanaf € 49,00.

Gratis waterfles bij bestellingen vanaf € 49,00.

=>Bekijk het hier

Tijdelijk gratis waterfles bij bestellingen vanaf € 49,00.

Gratis waterfles bij bestellingen vanaf € 49,00.

=>Bekijk het hier

Door Karin van der Waard - Orthomoleculair adviseur @feelgoodsupplements.nl, 2 maart 2023

Super greens zijn Super populair en ook nog eens Super gezond.

Er zijn verschillende redenen waarom super greens de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden.

de populariteit van super greens komt voornamelijk voort uit hun hoge voedingswaarde, de bevordering van gezondheid, het gemak van gebruik en de groeiende interesse in gezondheid en welzijn.

Hoge voedingswaarde:Super greens zijn van nature rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, vezels en fytonutriënten. Dit maakt ze zeer voedzaam en gezond voor ons lichaam.

Bevordering van gezondheid:Super greens kunnen bijdragen aan een verbeterde algehele gezondheid, door bijvoorbeeld het immuunsysteem te versterken, ontstekingen te verminderen en het risico op bepaalde ziekten te verlagen. Dit kan aantrekkelijk zijn voor iedereen die bewust bezig is met zijn gezondheid.

Gemakkelijk in gebruik:Super greens zijn gemakkelijk te verkrijgen en te gebruiken. Ze kunnen bijvoorbeeld worden toegevoegd aan smoothies, salades of andere gerechten, of worden ingenomen als supplementen. Dit maakt het makkelijk om deze voedingsmiddelen aan je dieet toe te voegen.

Groeiende interesse in gezondheid en welzijn: Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor gezondheid en welzijn. We zijn ons allemaal bewuster van het belang van goede voeding en het vermijden van bewerkte voedingsmiddelen. Super greens passen goed binnen deze trend omdat ze van nature gezond zijn en passen in een gezonde levensstijl.

Welke Super greens voedingsmiddelen bevatten een hoog gehalte aan vitamines, mineralen, vezels, fytonutriënten en andere belangrijke voedingsstoffen?

Super greens, ook wel bekend als Super foods, zijn voedingsmiddelen die van nature rijk zijn aan voedingsstoffen en antioxidanten. Deze voedingsmiddelen bevatten vaak een hoog gehalte aan vitamines, mineralen, vezels, fytonutriënten en andere belangrijke voedingsstoffen. Super greens kunnen worden geconsumeerd als onderdeel van een gezond dieet en kunnen helpen om de algehele gezondheid te verbeteren.

Enkele voorbeelden van Super greens zijn onder andere:

Boerenkool, spinazie, broccoli, spruitjes, boerenkool, spirulina, chlorella, tarwegras en gerstegras. Elk van deze voedingsmiddelen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen voor de gezondheid.

Boerenkool, bijvoorbeeld, is een rijke bron van vitamines A, C en K, evenals calcium en kalium. Spinazie is rijk aan vitamines A en C, foliumzuur en ijzer. Broccoli bevat veel vitamine C, vezels en antioxidanten.

Spirulina en chlorella zijn beide microalgen die van nature rijk zijn aan voedingsstoffen. Spirulina is een bron van eiwitten, ijzer en B-vitamines. Chlorella bevat veel chlorofyl, vitamine B12 en ijzer. Beide algen hebben krachtige ontstekingsremmende en ontgiftende eigenschappen en kunnen helpen om het immuunsysteem te versterken.

Tarwegras en gerstegras zijn beide rijk aan voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen, aminozuren en enzymen. Tarwegras is een goede bron van vitamine A, C, E en K, evenals chlorofyl en calcium. Gerstegras bevat veel vitamine C, ijzer, calcium en antioxidanten.

Super greens kunnen worden geconsumeerd in verschillende vormen, waaronder verse producten, gedroogde poeders en supplementen. Het is belangrijk om te onthouden dat super greens geen vervanging zijn voor een uitgebalanceerd dieet, maar eerder een aanvulling zijn om ervoor te zorgen dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt.

Kortom, super greens zijn voedingsmiddelen die rijk zijn aan voedingsstoffen en antioxidanten en kunnen helpen om de algehele gezondheid te verbeteren. Door ze toe te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt om gezond te blijven.

Als je geïnteresseerd bent in super greens, bekijk dan onze categoriepagina over supergreens met nog meer informatie en verschillende super green supplementen. Onze super greens bevat zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen met maar liefst 27 soorten groenten en fruit.

Gebruik jij al Super greens? En ervaar jij voordelen die je het delen waard vindt? Laat dan een reactie achter. Ik kijk er naar uit.

Reageer op deze blog

Laat hier een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »