Voor 16:00 uur besteld. Vandaag verzonden
Hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten
Gratis bezorging vanaf € 39,00
MULTIVITAMINE
0
Heb je een negatieve ervaring? Vertel het ons! Vul het onderstaande formulier in.Lees meer

Verzenden & retourneren

Levering:
Kopers kunnen kiezen uit de vermelde en op dat moment relevante bezorgoptie(s).

Feel Good Supplements is niet verantwoordelijk voor beschadigingen tijdens het transport of beschadigingen die veroorzaakt worden door vertragingen die buiten haar controle liggen.

Retour:
Feel Good Supplements accepteert retourneringen binnen 30 dagen als het product niet is gebruikt, gewijzigd, geopend waarvan de verzegeling na de levering is verbroken of op een andere wijze gemanipuleerd. Producten moeten in hun originele verpakking worden geretourneerd.

Wanneer je een gedeelte of de volledige bestelling wilt retourneren en van het herroepingsrecht gebruik wil maken, dien je ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan schriftelijk, via de mail of telefonisch. Je kunt hiervoor gebruikmaken van ons retourformulier voor voor herroeping.

Ons adres is:

Feel Good Supplements
Middenweg 597
1704 BH Heerhugowaard

Terugbetaling van een geretourneerd product:

Bij het retourneren van een product, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij kunnen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Zelf regelen

Volg je bestelling, bekijk facturen of retourneer een artikel.

Vragen over onze producten?

Bel of stuur een WhatsApp bericht.

Klantenservice: 072-2209920
WhatsApp: 0627926819

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

email ons

Social media

Socials

5.0Review LogoWij scoren een 5.0 op Google Reviews

Feel Good Supplements

Middenweg 597
1704 BH Heerhugowaard
The Netherlands Bekijk op Google Maps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »