Voor 16:00 uur besteld. Vandaag verzonden
Hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten
Gratis bezorging vanaf € 39,00
MULTIVITAMINE
0
Heb je een negatieve ervaring? Vertel het ons! Vul het onderstaande formulier in.Lees meer

Kwaliteit en transparantie

Bij feelgoodsupplements.nl hechten we buitengewoon veel belang aan de kwaliteit van onze voedingssupplementen. Daarom streven we ernaar om alleen hoogwaardige en betrouwbare supplementen aan te bieden aan onze klanten.

Bij het selecteren van onze voedingssupplementen gaan we zorgvuldig te werk. We werken samen met gerenommeerde producenten uit Nederland die strenge kwaliteitscontroles en productiestandaarden hanteren. Onze producten zijn grondig getest en voldoen aan strikte regelgeving en normen, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

We geloven in transparantie en voorzien onze klanten van gedetailleerde informatie over de ingrediënten en herkomst van onze voedingssupplementen. We streven ernaar om producten te bieden die puur, veilig en effectief zijn, en die daadwerkelijk bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Onze orthomoleculair adviseur staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over het juiste gebruik van onze voedingssupplementen. Onze producent blijft voortdurend investeren in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat we onze klanten de hoogste kwaliteit blijven bieden.

Uitsluitend veilige ingrediënten.

De productiefaciliteit is HACCP-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de internationaal erkende normen voor voedselveiligheid en hygiëne. Dit stelt ons in staat om de risico's op contaminatie en andere mogelijke gevaren in de voedselketen te identificeren en te beheersen.

De producent is ISO22000 en FSSC22000 gecertificeerd, wat aangeeft dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement. Deze certificeringen bevestigen het vermogen om veilige, kwalitatieve producten te leveren en stellen ons in staat om te voldoen aan de eisen van onze klanten en internationale regelgeving.

Bij de productie van onze voedingssupplementen volgen we nauwgezet de richtlijnen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Dit zorgt ervoor dat we voldoen aan alle wettelijke voorschriften en kwaliteitsnormen die door de NVWA zijn vastgesteld. We zijn toegewijd aan transparantie en naleving van alle relevante voorschriften om de veiligheid en kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Kortom, ons bedrijf neemt voedselveiligheid en kwaliteit uiterst serieus. We gebruiken alleen veilige ingrediënten en volgen strikte hygiëne-eisen. We voldoen aan de HACCP-normen en ISO22000 en FSSC22000 certificeringen. Bovendien houden we ons aan de richtlijnen van de NVWA om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen vertrouwen op de veiligheid en kwaliteit van onze voedingssupplementen.

 

Zelf regelen

Volg je bestelling, bekijk facturen of retourneer een artikel.

Vragen over onze producten?

Bel of stuur een WhatsApp bericht.

Klantenservice: 072-2209920
WhatsApp: 0627926819

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

email ons

Social media

Socials

5.0Review LogoWij scoren een 5.0 op Google Reviews

Feel Good Supplements

Middenweg 597
1704 BH Heerhugowaard
The Netherlands Bekijk op Google Maps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »