Voor 16:00 uur besteld. Vandaag verzonden
Hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten
Gratis bezorging vanaf € 39,00
MULTIVITAMINE
0

Tijdelijk gratis drinkfles bij bestellingen vanaf € 49,00 ==>Tijdelijk gratis drinkfles bij bestellingen vanaf € 49,00 ==>Bekijk het hier.

Tijdelijk gratis drinkfles bij bestellingen vanaf € 49,00 ==>Tijdelijk gratis drinkfles bij bestellingen vanaf € 49,00 ==>Bekijk het hier.

Heb je een negatieve ervaring? Vertel het ons! Vul het onderstaande formulier in.Lees meer

Algemene voorwaarden

Dit zijn onze Algemene voorwaarden voor het gebruik van onze website feelgoodsupplements.nl (onderdeel van Praktijk Food & Fit)en de aankoop van producten via de website.

Bij vragen over deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

De hierin vermelde voorwaarden, samen met kennisgevingen en andere voorwaarden met betrekking op andere delen van deze website, zijn gezamenlijk van toepassing op het gebruik van deze website door klanten. Houd er rekening mee dat Praktijk Food & Fit op elk gewenst moment delen van deze website kan wijzigen of verwijderen zonder enige aansprakelijkheid jegens klanten voor deze wijzigingen.

Praktijk Food & Fit behoudt zich het recht voor om deze Algemene voorwaarden in de toekomst te wijzigen zonder dit specifiek te berichten aan klanten; het blijven gebruiken van deze website of het plaatsen van bestellingen na deze wijzigingen wordt beschouwd als erkenning en acceptatie ervan.

Er wordt alleen een contract opgesteld tussen u, de klant, en ons zodra uw bestelling is verwerkt en verzonden.

Wanneer u als klant een bestelling plaatst via deze website, bevestigt u door de bestelling te plaatsen dat:-

  1. U niet minderjarig of anderszins wettelijk niet in staat bent een bindend contract aan te gaan.
  2. De persoonlijke gegevens, die u ons bij de registratie verstrekt, volledig en correct zijn.
  3. U geen valse naam of de naam van een andere persoon of instantie gebruikt waartoe u niet bevoegd bent.

 

Identiteit van de ondernemer
Naam ondernemer:
Praktijk Food & Fit
Handelend onder de naam/namen:
- Praktijk Food & Fit
- Impact Coaching

Bezoekadres:
Griftstraat 9h 1079 XT Amsterdam

Plaatsen van een bestelling
Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met deze Algemene voorwaarden; het is belangrijk dat u deze heeft gelezen voordat u verder gaat met het plaatsen van een bestelling.

Annuleren van een bestelling
Klanten kunnen een bestelling binnen 30 dagen annuleren en het bedrag van de bestelling wordt terugbetaald op de account waarmee de bestelling in eerste instantie was betaald.

Accepteren van een bestelling
Wanneer een bestelling is geplaatst, ontvangt u een bevestiging op het e-mailadres dat u bij betaling heeft verstrekt, met de gegevens van de inhoud en prijzen van de bestelling.

Levering
Kopers kunnen kiezen uit de vermelde en op dat moment relevante bezorgoptie(s). Praktijk Food & Fit is niet verantwoordelijk voor beschadigingen tijdens het transport of beschadigingen die veroorzaakt worden door vertragingen die buiten haar controle liggen:

Retourbeleid
Praktijk Food & Fit accepteert retourneringen binnen 14 dagen als het product niet is gebruikt, gewijzigd, geopend of op een andere wijze gemanipuleerd. Producten moeten in hun originele verpakking worden geretourneerd.

Er mogen geen producten naar Praktijk Food & Fit worden geretourneerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praktijk Food & Fit. 

Aansprakelijkheid
Wij proberen zo nauwkeurig mogelijke informatie op deze website te verstrekken, maar kunnen geen expliciete of impliciete garantie geven over de nauwkeurigheid ervan. Wij geven eveneens geen garantie met betrekking tot kwesties over het gebruik van deze website en het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw apparatuur beschermd is tegen virussen en andere externe factoren.

Uw rechten als consument worden beschermd door de Wetgeving inzake verkoop van goederen en dienstverlening, 1980 en door de Wetgeving inzake consumentenbescherming, 2007. Niets op deze website is van invloed op uw rechten onder de toepasselijke wetgeving.

Afzondering
Als een van deze Algemene voorwaarden om welke reden dan ook nietig, onwettig of niet afdwingbaar blijkt te zijn, wordt die voorwaarde geacht los te worden beschouwd van de overige algemene voorwaarden die geldig en afdwingbaar blijven.

Als een van deze Algemene voorwaarden om welke reden dan ook nietig, onwettig of niet afdwingbaar blijkt te zijn, wordt die voorwaarde geacht los te worden beschouwd en heeft deze geen invloed op de geldigheid en de afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

Entiteittype

De entiteitstypen voor de feelgoodsupplements.nl webshop zijn:

  1. Product: dit entiteitstype beschrijft de supplementen die in de webshop worden verkocht. Het bevat de eigenschappen zoals naam, beschrijving, prijs, ingrediënten, gewicht en leverancier.

  2. Klant: dit entiteitstype beschrijft de klanten die de webshop bezoeken en die producten kopen. Het bevat de eigenschappen zoals naam, e-mailadres, adresgegevens, wachtwoord en  bestelgeschiedenis.

  3. Bestelling: dit entiteitstype beschrijft de orders die klanten plaatsen op de webshop. Het bevat de eigenschappen zoals bestelnummer, klantnaam, producten, aantallen, prijs en betalingsinformatie.

  4. Betaling: dit entiteitstype beschrijft de betalingen die klanten doen om hun bestelling te voltooien. Het bevat de eigenschappen zoals betalingsmethode, transactienummer en betaald bedrag.

  5. Verzending: dit entiteitstype beschrijft de levering van de bestellingen aan klanten. Het bevat de eigenschappen zoals verzendadres, verzenddatum en verzendkosten.

  6. Beoordeling: dit entiteitstype beschrijft de beoordelingen die klanten geven over de producten die ze hebben gekocht. Het bevat de eigenschappen zoals sterrenbeoordeling, geschreven beoordeling, klantnaam en datum.

  7. Voorraad: dit entiteitstype beschrijft de voorraad van de supplementen die beschikbaar zijn voor verkoop in de webshop. Het bevat de eigenschappen zoals productnaam, hoeveelheid en datum van laatste update.

 

Zelf regelen

Volg je bestelling, bekijk facturen of retourneer een artikel.

Vragen over onze producten?

Bel of stuur een WhatsApp bericht.

Klantenservice: 072-2209920
WhatsApp: 0627926819

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

email ons

Social media

Socials

5.0Review LogoWij scoren een 5.0 op Google Reviews

Feel Good Supplements

Middenweg 597
1704 BH Heerhugowaard
The Netherlands Bekijk op Google Maps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »